Gazi İlkokulu
Saray Mahallesi Ulu Gazi Caddesi No22 52100/ORDU

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin genel ve temel ilkeleri doğrultusunda kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; 21. Yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslararası standartlara ulaşmış, yenilikleri takip eden ve eğitimiyle anılan, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin iş birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede etkin, nitelikli bir model okul olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanan, milli kültür değerlerini tanıyan, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, çağdaş, sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, olaylara çok yönlü ve objektif bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, bilgiye hızla ulaşabilen, fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme becerisine sahip, çalışkan, Yüce Önder Atatürk’ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2022- 2023 Eğitim Öğretim yılında öğrencimiz Miraç KARADERE tekvando yarışmasında Türkiye 3.cüsü, Balkan 4.cüsü olmuştur.

Tam Gün

Merkezi Sistem Doğalgaz